Compania pe scurt

Rolul nostru este de a dezvolta si implementa solutii care confera clientilor nostri un avantaj competiv pe piata financiar – bancara

Echipa

Echipa noastra beneficiaza de o bogata experienta in dezvoltarea de software orientat catre aplicatii pentru automatizarea gestiunii creditelor din sectorul bancar

Echipa

Ingenio aloca fiecarui proiect o echipa care include ingineri specializati capabili sa combine cunostintele tehnice cu experienta acumulata in derularea celor mai importante proiecte de pe piata romaneasca din domeniul gestiunii creditelor.

Protectia mediului

Una dintre cele mai ingrijoratoare provocari in lumea contemporana este protectia mediului, din cauza faptului ca starea planetei este amenintata de anumite aspecte negative ale influentei umane.

Protectia Mediului

Compania Ingenio este constienta ca tehnologia si industria, in afara de aportul semnificativ pe care il au in dezvoltarea planetei, au de asemenea o influenta negativa asupra naturii. De aceea ne angajam sa avem un rol in conservarea resurselor Pamantului pentru o lume mai buna, pentru ca noi credem ca si cea mai mica actiune conteaza cand vine vorba de planeta noastra.

Responsabilitate sociala

Pentru compania Ingenio, responsabilitatea sociala este un factor cheie in asigurarea unei colaborari de succes si de durata atat cu clientii cat si cu angajatii sai.

Responsabilitate sociala

Ingenio Software se straduieste sa-si faca angajatii sa se simta cat mai bineveniti la locul de munca, distribuind frecvent chestionare si facand diverse sondaje pentru a primi feedback cu privire la satisfactia profesionala, astfel putand afla orice posibila neintelegere pentru a o rezolva imediat.

Despre noi

Ingenio Software este o companie romaneasca specializata in automatizarea proceselor si sistemelor decizionale. Pe masura ce tehnologia continua sa schimbe procesul decizional in cadrul institutiilor de top, Ingenio a inceput sa implementeze recunoasterea tiparelor pentru a asista mecanismele de colectare, de retentie si de cross-selling pentru portofoliile clientilor.

Istoricul portofoliului de produse

1999: UCS incepe sa produca software pentru institutii bancare
2004: Ingenio Software (fostul departament de software al UCS) se separa de compania-mama UCS
2000: Ingenio Software lanseaza SmartTel Mobile Banking, primul serviciu de mobile banking din Romania
2004: Ingenio Software lanseaza LoanApp, cel mai complex software pentru automatizarea acordarii de credite
2005: Ingenio Software dezvolta LoanApp Micro & IMM, software pentru managementul creditarii IMM-urilor (Intreprinderi Mici si Mijlocii)
2008: Ingenio Software lanseaza Fraud Management Tool (Instrument pentru gestionarea fraudelor), destinat detectarii si impiedicarii fraudelor in aplicatii si in tranzactiile cu carduri.
2011: Ingenio Software lanseaza cea de-a doua versiune a LoanApp, LoanApp v2.0.

Ingenio Software in cifre

4
banci de top din Romania drept clienti LoanApp
10000
de locatii la nivel global in care sunt utilizate produse Ingenio
10
miliarde de EUR in credite prin software-ul Ingenio de automatizare a acordarii de credite
1000
accese simultan
Rolul principal al Ingenio in parteneriatele cu institutiile financiare este acela de a oferi consultanta si a dezvolta si implementa produse care ofera companiilor avantaje competitive, precum imbunatatirea relatiilor cu clientii si eficientizarea procesului decizional.

Parteneri Ingenio Software

  • Oracle (Oracle Siebel CRM, e-Business Suite)
  • IBM (IBM Websphere portal)
  • UTC Fire & Security (Security Integration)
  • Gemalto (Security Operations Center)
  • Ingenico (POS software development)
Prin dezvoltarea si mentenanta propriilor produse, precum si prin integrarea de software, Ingenio se angajeaza sa ofere Inovatie, Viteza, Expertiza si Flexibilitate pentru a asigura implementarea cu succes pentru toti clientii sai.

În perioada 2017 - 2019, Ingenio Software derulează proiectul "STUDIO SCOPE: Dezvoltare Produs Inovativ de tip Configure Price and Quote", cofinanțat din FEDR prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020. Instrumente Structurale 2014-2020 în România www.fonduri-ue.ro

Valoarea eligibila a proiectului este de 4.831.482,50 lei, din care 2.802.731,25 lei cofinanţarea nerambursabilă.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.