Responsabilitate sociala

Consideram ca societatea poate fi schimbata in bine si ca trebuie sa fim o parte a acestei schimbari.

Pentru compania Ingenio, responsabilitatea sociala este un factor cheie in asigurarea unei colaborari de succes si de durata atat cu clientii cat si cu angajatii sai.

Facem tot posibilul pentru a mentine locul de munca drept un mediu amical si prielnic, promovand egalitatea si opunandu-ne discriminarii, incercand sa protejam standardele etice.

Ingenio se straduieste sa-si faca angajatii sa se simta cat mai bineveniti la locul de munca, distribuind frecvent chestionare si facand diverse sondaje pentru a primi feedback cu privire la satisfactia profesionala, astfel putand afla orice posibila neintelegere pentru a o rezolva imediat.

Un aspect important pentru Ingenio este promovarea anumitor probleme dezbatute in actualitate, folosind intranetul nostru colaborativ pentru a ne informa angajatii despre cauzele la care pot sa participe si invitand fiecare persoana sa ni se alature pentru a-si oferi sprijinul cat de mult posibil.

Sarcina noastra principala este aceea de a ne mentine partenerii si angajatii informati tot timpul despre chestiunile de interes public. Sustinem implicarea in orice actiune care poate aduce beneficii societatii noastre, cum este Campania 2% – donarea a 2% din impozit unor fundatii care se ocupa de probleme ca educatia, cultura, mediul, sanatatea sau tineretul.

Angajatii nostri pot sa contribuie totodata prin idei, propuneri sau donatii si sunt incurajati sa-si impartaseasca experientele pentru a-i inspira si pe altii.

O alta contributie pe care vrem sa o aducem societatii este integrarea tinerilor in mediul de afaceri, ajutand la dezvoltarea profesionala a acestora. Ingenio are ca angajati un numar de studenti, care urmeaza anumite programe ajutatoare de training in cadrul companiei, beneficiind totodata si de un program flexibil, adaptat nevoilor lor.